Kinderopvang voor alle kinderen tussen 0-12 jaar in heel Vlaanderen!

Ik wil graag meer informatie over de opvang, prijs, reglement...

Meer informatie over de prijs


Bij gezinsopvang Felies betaal je een prijs volgens je inkomen. Deze tarieven liggen bij wet vast en zijn voor alle diensten hetzelfde. Je kan een simulatie doen via deze link. Als je kind bij ons ingeschreven wordt, heb je een kindcode of attest inkomenstarief nodig. Dat kan je hier berekenen.

Gaat je kindje bij een IBO (Helmet/Mallemolen/Dol-Fijn)? Dan zijn er aparte tarieven. Neem contact op met het betreffende IBO om meer informatie over hun prijzen.

Je vindt eveneens meer informatie over onze tarieven (bij de onthaalouders of kinderdagverblijven) in ons huishoudelijk reglement.


Wat heb ik nodig om mijn kindje in te schrijven?


- Adresgegevens + telefoonnummer waar u overdag te bereiken bent
- Contactgegevens van een persoon in geval van nood
- Gegevens van de huisarts
- Attest inkomenstarief/kindcode (te bereken via www.mijn.kindengezin.be)
- Identiteitskaart + bijhorende pincode
- Opvangplan

TevredenheidsenquêtesAls voortdurend evoluerende organisatie, vinden we het belangrijk om te blijven werken aan kwaliteit binnen de kinderopvang en binnen onze eigen organisatie. Daarom willen we vragen om deze enquête in te vullen. De enquête kan volledig anoniem ingevuld worden. Een paar zaken zijn echter wel noodzakelijk (bv naam van je kinderbegeleider): deze worden aangeduid met een sterretje (*). Het invullen van de enquête neemt een 5 tal minuten in beslag.

Je vindt hier 2 enquêtes:
1. Deze enquête wordt ingevuld een 3 tal maand na de opvang start.
2. Deze enquête wordt ingevuld als je kindje de schoolleeftijd heeft bereikt.

Bedankt voor je medewerking.

Heb je na het invullen van de enquête nog vragen of opmerkingen, aarzel niet om contact op te nemen met je dienst of via: info@felies.be.